Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Nefunguje to. Dívat se na originál podpoří člověka, který se (anglicky) učí - a ve chvíli sledování daného pořadu momentálně taky soustředit a učit chce. Kdo není dostatečně pilný nebo zanícený, ten si prostě přečte titulky a na nesrozumitelné zvuky v pozadí kašle.

0 0
možnosti
II

Kromě toho, že duální vysílání opravdu existuje už nějaký ten pátek, žijete pane v mylné představě, že dnešní mladá generace sleduje filmy a seriály v televizi.

1 0
možnosti
PM

P78a23v18e87l 20M43a62c48h

25. 11. 2014 22:33

Meli bychom se ponaucit od holandanu. Tam zadny dubing neexistuje...........a skoro vsichni lide tam mluvi anglicky. Valnou vetsinou velice dobre. Kombinace skolniho vyucovani a televize dela zazraky.

1 0
možnosti
PS

a proč jen anglicky? Jeden z nejpoužívanějších jazyků na světě je španělština, tak jsem pro ať se lidé učí španělsky. Nebo čínsky, ne?

Možná by bylo dobré nechat na lidech co se chtějí učit a na co se v televizi dívat a televizím prostor v tom co chtějí vysílat. Sociální inženýrství nikdy nepřineslo nic dobrého.

1 0
možnosti
LJ

Na tyto problémy, světe dv se, existuje jednoduché řešení - duální vysílání. Kdo se chce dívat v originále, dívá se v originále. Kdo chce slyšet dabing, slyší dabing. Stačí zmáčknout čudlík na ovladači.

2 0
možnosti
PS

"Co na to Rada pro rozhlasové a televizní vysílání?" Co by? Sám píšete, že náklady budou minimální, proč toho nevyužít... Tak vzhůru do toho. Ono to bude zřejmě prodělečné jinak by to již někdo dělal. A televize tu opravdu není od toho, aby někoho vychovávala a vyučovala. Ani ta veřejnoprávní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 460x
Kdo jsem? To vlastně sám hledám. Možná to dříve najdete vy v mých článcích.

Seznam rubrik