Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K94a12r10e33l 77R51a81d19a

17. 7. 2015 21:18

Třeba máte pravdu, ale třeba také ne. Možná, že Evropu paradoxně sjednotí tupost jejích dnešních představitelů a institucí. Až válka s islámem propukne naostro, půjdou všichni ti dnešní šarlatáni k ledu. A do čela se postaví naprosto jiní lidé. Třeba buddeme mít štěstí a z Evropy bude funkční federace a ne fašistická diktatura. Obě možnosti jsou otevřené.

0 0
možnosti
AS

A25d17a95m 87S96t94a59v72a

15. 7. 2015 23:05

Protože dnešní EU je marxistický produkt, bude živořit, dokud nebude násilím zlikvidováno.

1 0
možnosti
DB

Pravděpodobně toho víte o Marxovi velmi velmi málo.

0 0
možnosti
AS

A44d63a95m 41S80t56a10v70a

15. 7. 2015 18:12

"....evropský parlament a kdo je jeho předsedou?...."  kovanej a tvrdej marxista!

3 0
možnosti
DB

Ano titulek vysvětluje vše. Evropanů tedy lidí s cítěním Evropana je velmi málo, a tak se to musí naučit Tak jako se Američané naučili si myslet, že jsou v první řadě Američané a teprve potom Texasané, a jde o cítění směrem ven jako Američan a dovnitř jako Texasan.

Evoluce je mocná dáma, když není po jejím umí se pěkně zlobit. A tak je velmi rozumné analyzovat pravidla a zákonitosti evoluce a když je máte,, tak je uplatňovat. Tedy uskupovat se do větších celků I malé ryby plavou v hejnu, protože mají vyšší šanci na přežití.

V praxi to znamená, že ČR v případě skutečného ozbrojeného konfliktu nemá šanci ani ubránit Prahu na déle než několik minut. V nějakém podstatně větším společenství je ta šance, že vlastně vůbec k žádnému útoku nedojde z důvodu odstrašení velikostí, silou a mocností.

Takže SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ vyloženě potřebujeme. A nejvíc je potřebují ti nejmenší.

4 4
možnosti
DB

Pane Machu, vám musím jít velmi na nervy, když vám stojí za to, sledovat mé myšlenky ve vteřině jejich vzniku a hned je omínusovat. Od vás to minus beru jako poklonu.

0 0
možnosti
SB

Ale i když jsem jednu Vaši věcnou chybu opravil, ve všem ostatním s Vámi souhlasím.

Jiná integrace než organizace hospodářské spolupráce v Evropě nepřipadá v úvahu, protože tady je tak silná tradice češství, polství, němectví, portugalství apod., že to prostě nemůže jít jako v USA.

Právě to, že se snažili to zlomit přes koleno a zajít mnohem dále, než by odpovídalo logice věci, způsobilo více škody než užitku.

Jako v mezilidských vztazích. Mám dobrého kamaráda Bohouše. Ale každý máme svůj byt, své vlastní peníze, svůj volný čas, on má svou manželku, já mám svou přítelkyni. Kdyby nás někdo nutil mít společné peníze, hned by jeden třeba oprávněně namítal, že ten druhý vydělává méně, a tudíž i méně dává do společné kasy, a ten druhý by stejně oprávněně namítal, že byt toho prvního ještě nepotřeboval vymalování a že prachy na malíře (tedy opět prachy ze společné kasy) byly zbytečně vyhozené. Takhle Bohoušovi není nic do toho, kolik já vydělávám, mně není nic do toho, kolikrát za deset let si nechá vymalovat byt a kolik zaplatí malířům, a nic z toho není na překážku našemu přátelství.

4 0
možnosti
DB

To, co popisujete lze řešit vnitřními pravidly přerozdělování. Ale bezpodmínečně potřebujeme jednotnou armádu, silnější než ta americká. A to dokážeme jen spolu, jen spojená Evropa.

0 0
možnosti
VV

Jsem rad, ze se mohu hlasit k Evropanum. Jsem rad, ze nejsem asiatem ani africanem.

1 0
možnosti
SB

Já jsem též rád Evropanem, avšak to nijak nesouvisí s existencí Evropské unie.

Evropa tady byla už dávno před EU. Frišenský vyhrával mistrovství Evropy mnohem dříve, než nějaká EU vznikla.

3 0
možnosti
SB

Opravím jednu věcnou chybu ve Vašem blogu.

Není pravda, že za Velkou Británii hrají čtyři fotbalové reprezentace. To byla pravda ještě nedávno. Teď už to je jinak.Teď už jich je pět.

Čtyři tradiční: Anglie, Skotsko, Wales a Severní Irsko.

A jeden relativní nováček, který hraje teprve několik let:

Gibraltar.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS